Inloggen
 
 
Sponsoren en donateurs gildeweekend
Gilde Sint Lambertus, opgericht in 1398, is nog altijd een florerende vereniging. Dit blijkt uit het grote ledenaantal van meer dan 100, waarmee we landelijk gezien één van de allergrootste gilden zijn. Het gilde organiseert elke 10 jaar een groots gildefeest, een spectaculair dorpsfeest voor jong en oud. Tijdens de vorige editie in 2008 hebben duizenden bezoekers zich vermaakt op het dorpsfeest, met als hoogtepunt de optocht door het dorp met meer dan 50 gilden. Op 8, 9, en 10 juni 2018 staat een minstens even groot spektakel op het programma.

Dienstbaarheid staat hoog in het gildevaandel, daarom gaat een aanzienlijk deel van de eventuele opbrengst van het gildeweekend naar twee goede doelen. Het eerste doel is ‘Stichting Duofiets Vessem’, om de leefbaarheid van ouderen in Vessem en de Kempen op peil te houden. Het tweede goede doel is ‘WensAmbulance Brabant’, om terminaal zieken nog één keer een gekoesterde wens te kunnen beleven. Verderop in deze folder vindt u meer informatie over deze goede doelen.

Een groots gildefeest kan helaas niet georganiseerd worden zonder de enorm belangrijke hulp van sponsors. Daarom hebben een aantal sponsorpakketten samengesteld, en vragen wij u als ondernemer om uw steun bij de voorbereiding van dit dorpsfeest door gebruik te maken van een van de aangeboden pakketten. Wij zijn u zeer dankbaar als u van één van de volgende mogelijkheden gebruik wilt maken.
Donateur optiesAls extra bedankje wordt voor de onderste 3 rubrieken uw naam opgenomen in het programmaboekje, indien gewenst. Tevens ontvangt u 2 consumptiebonnen voor het gildefeest. Als lid van het erecomité worden u 2 zitplaatsen op de tribune aangeboden tijdens de optocht en massale opmars op het gildeterrein en ontvangt u 5 consumptiebonnen.
Sponsorpakketten
Voor meer info kunt u contact opnemen middels het email adres: gildefeest2018@outlook.com.
  
 
 
 
   Laatste nieuws
30 September 2018
Piet van Aaken beker

19 Juli 2018
Prijsuitrijking Onderlinge competitie

3 Juli 2018
Afterparty Gildefeest

15 Juni 2018
Vrijdag 8 juni Vessem barst uit zijn voegen

15 Juni 2018
Zaterdag 9 juni Goud voor jong en oud

   Agenda
   Deze maand jarig
02 Oktober - 65 jaar - Piet Soetens
06 Oktober - 53 jaar - Cees Olislagers
07 Oktober - 75 jaar - Jan de Jong
12 Oktober - 24 jaar - Dries van der Heijden
19 Oktober - 59 jaar - Piet van Rooij
24 Oktober - 53 jaar - Jan van Spreuwel
24 Oktober - 75 jaar - Wim van Doren
27 Oktober - 24 jaar - Nillis van Heijst
28 Oktober - 48 jaar - Ted Kees
30 Oktober - 83 jaar - Jan Schoenmakers
31 Oktober - 56 jaar - Erik van Heijst
 Ons nieuw Gildehuis "De Guld" is gebouwd met steun van:


Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland
Leader
Provincie Noord-Brabant